Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp

Ostronknivar

Ostronknivar är speciellt utformade för att effektivt och säkert öppna ostron, med korta, kraftfulla blad och stadiga skaft. Och eftersom ostron ska öppnas strax innan servering är det definitivt något som kan bespara dig stress och frustration. I vårt välsorterade utbud finner du snygga och smidiga ostronknivar från kända märken, till rätt pris.
Pris
Stäng filter
148 kr
245 kr
400 kr
700 kr
Varumärken (4)
Stäng filter
Färg (3)
Öppna filter
Material (2)
Öppna filter
Övrigt (1)
Öppna filter
I webblager
5 produkter

Zwilling

Ostronöppnarset 2-delar
120 krRek. pris159 kr
I webblager I webblager

Robert Welch

Radford Ostrongaffel Blank 160 mm
95 kr
I webblager I webblager

Wüsthof

Ostronkniv 16 cm
495 kr
Tillfälligt slut Tillfälligt slut

Alessi

Colombina Fish Ostronkniv
319 krRek. pris439 kr
Tillfälligt slut Tillfälligt slut

Alessi

Colombina Fish Hummerknäckare, Blank
735 krRek. pris979 kr
Tillfälligt slut Tillfälligt slut

Så använder du ostronkniven

Skydda först handen med en handduk och placera sedan ostronet i den med flatsidan uppåt. Stick in ostronkniven vid gångjärnet på ostronets sida, och vicka tills det knäpper till. Bänd därefter upp det övre skalet, och skär loss köttet från skalet.Tänk på att hela tiden rikta kniven bort från dig själv och andra.

En del vill gärna toppa sina ostron med tillbehör som citron, chili och örtkryddor. Andra föredrar att sluka dessa havets läckerheter naturella. Om du inte redan vet – prova och ta reda på vilken typ av ostronätare du tillhör. Oavsett ska de serveras så färska som möjligt, gärna på en bädd av is. Torr champagne eller vitt vin tillsammans med ostron är en given och tidlös kombination. En bubblare i sammanhanget är kombon ostron och Guinness. Prova!

Beställ ostronkniv & annat du behöver smidigt online

Botanisera i utbudet och välj den ostronkniv som faller dig i smaken. Samtliga är från kända kvalitetsmärken som Alessi, Victorinox och Wüsthof. Knivbladen är  i rostfritt stål med skaft i stål, trä eller plast. De flesta är också försedda med fingerskydd.

Ostronkniven Colombina Fish från Alessi ingår i en serie tillsammans med bords- och serveringsbestick för fisk, hummerknäckare och saltkar. Under varje produktartikel kan du se vilken serie respektive ostronkniv tillhör, och beställa fler delar om du önskar. Hos oss handlar du funktionell och stilsäker design ur ett stort utbud, till rätt pris. Du väljer det betalningsalternativ som passar dig bäst, och vi levererar snabbt det du beställt.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration