category
Braun

Braun

Braun är ett av världens mest ikoniska varumärken, starkt förknippat med välkänd tysk kvalitet. Braun kännetecknas av modern design och en ständig strävan att utveckla produkter som underlättar en snabb och mångsidig matlagning.

I lager
0 produkter

Stavmixrar & blenders av hög kvalitet från Braun

Braun är ett av de mest ikoniska varumärkena i världen. Företaget grundades i Tyskland 1921 av mekanikern Max Braun som designade elektriska hushållsprodukter baserade på den senaste ingenjörskonsten. 1955 kom Dieter Rams, känd som den mest inflytelserika designern inom industriell produktdesign, och under sin tid gjorde han Braun världsberömt för sitt genomtänkta formspråk anpassade till den stora massan.

Med en ständig strävan att utveckla produkter som effektiviserar hushållsarbetet ligger Braun i framkant för utvecklingen av hushållselektronik. Produkterna har flera smarta funktioner som är baserade på hur vi människor tänker och rör oss. Alltid med en speciell fingertoppskänsla för viktiga detaljer. Hushållsprodukterna är kända för sin långa livslängd och innovativa teknik.

På RoyalDesign.se hittar du ett urval från Braun bestående av stavmixrar och blenders av allra högsta kvalitet.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot