category
Calex

Calex

Inred hemmet med stämningsfulla glödlampor från Calex. Oavsett om du behöver mysbelysning eller läsbelysning, har Calex de rätta ljuskällorna för dig.

Kategorier (1)
Stäng filter
Öppna filter
Ljuskällor
Färg (1)
Öppna filter
I lager
Pris
Öppna filter
1 produkter
259 kr
Lagervara Lagervara
Du har visat 1 av 1 produkter

Calex – Glödlamporna för ditt hem  

Calex är ett varumärke för belysningsprodukter och grundades redan 1970 av det holländska brödraparet Van Soelen. Calex har sedan dess blivit ett varumärke värt att notera och är idag ledande inom ljuskällor som förenar funktion och form med innovativa och kreativa lösningar.  

Calex glödlampor finns i många olika utföranden och skapar stämningsfulla och behagliga atmosfärer. Du kan använda dig av glödlampor vare sig om du behöver mysbelysning när du sitter i soffan och tittar på tv eller behöver starkare ljus tex i köket eller på jobbet. Med Calex omfattande sortiment av glödlampor är det enkelt att hitta en lampa som skapar den rätta atmosfären i just ditt hem. Calex lyser helt enkelt upp din kväll och glödlamporna är stilsäkra för sig själva även utan skärm.  

Under de senaste åren har utbudet av glödlampor till hemmet ökat mot lite mer trendsättande lågenergilampor samt LED-belysning. Calex är en av de företag som hakat på denna trend och har blivit därmed blivit ledande på marknaden inom glödlampor. De har ett ständigt pågående arbete med att utveckla nya varianter av glödlampor och följer rådande modetrender i varje kollektion. De är helt enkelt en självklar specialist inom belysning och atmosfär. 

Calex producerar glödlampor som fungerar för alla ljuskällor hemma oavsett funktion. De har ett gediget utbud på över 400 olika varianter av lampor och kan på så sätt täcka såväl kund- som företagsbehov. Glödlamporna är konkurrenskraftiga och företaget har genom åren växt till att idag ha hela världen som marknad.  

Samtliga ljuskällor kvalitetsundersöks för att garantera en stabil och hög kvalité. Glödlamporna är ISO9001 och ISO14001 certifierade. Med Calexs glödlampor sparar du energi och får samtidigt ett varumärke du kan räkna med. De ger dig en god ljusmiljö och energieffektivitet, samtidigt som de är miljöinnovativa. 

Vi på RoyalDesign.se vill, precis som grundarna till Calex, hjälpa kunder att finna rätt stämningsbelysning till hemmet, oavsett hur man bor. Vårt noga utvalda sortiment av glödlampor gör detta möjligt.   

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot