Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp

Newport

Newport står för den klassiska New England-stilen och erbjuder ett brett utbud av tidlösa och eleganta inredningsdetaljer och hemtextilier.
I webblager
0 produkter

Inredning med klassisk New England-stil från Newport

Newport erbjuder ett brett sortiment av inredning, möbler och livsstilsprodukter, inspirerat av den klassiska och tidlösa New England-stilen från den amerikanska östkusten. I sortimentet hittar du exklusiva bäddtextilier och inredningsdetaljer, men även ett stort utbud av kuddar och plädar, samt glas och porslin. Givetvis hittar du även de populära morgonrockarna som precis som det övriga sortimentet från Newport, tillhör det högre kvalitetssegmentet och ger en känsla av en lyxig och avkopplande livsstil.

De mönster som de flesta förknippar med Newport är framförallt ränder, rutor och stjärnor som tillsammans med de marina färgerna, rött och blått, för tankarna till den klassiska New England-stilen. Visionen är att eftersträva en tidlös och klassisk stil, kombinerat med moderna och trendiga influenser. Newport formger och producerar till stor del hela sitt produktutbud själva, men i sortimentet finner du även handplockade möbler och inredningsdetaljer från andra kända varumärken som bl.a. Ralph Lauren.

Svenska Newport grundades i mitten på 1990-talet med en vision att erbjuda hotell något lyxigare handdukar till sina hotellgäster. Det dröjde däremot inte länge innan grundarna; Owe Sporrong och Marcel van der Meyden, öppnade den första, egna Newport-butiken på Sveavägen i Stockholm.  

Under slutet på 90-talet utvidgades sortimentet ytterligare och Newport började nu även att erbjuda egentillverkade bädd- och hemtextilier, samt frottéhanddukar, morgonrockar och plädar. Succén var ett faktum och allt fler började nu att uppmärksamma varumärket, och Newport hade vid det här laget kommit att bli ett begrepp inom inredningsbranschen.

Under 2000-talet öppnade Newport upp portarna till sin andra butik på Nordiska Kompaniet, följt av ytterligare ett antal butiker under de kommande åren. År 2012 började man även att fokusera mer på exklusiva möbler och inredningsdetaljer, och man började kort därefter att tillverka egna, unika möbler med fokus på hög kvalitet.

År 2013 var det äntligen dags att ställa ut på en av världens största mässor för heminredning i Paris. Kort därefter började Newport att expandera kraftigt även utomlands och är nu välkänt för sitt unika designkoncept världen över.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration